tisdag 28 oktober 2008

Halloween i antågande.

Jaha, nu var det verkligen länge sedan det blev ett nytt inlägg, tiden bara rusar iväg och det finns ju alltid saker att fylla dagarna med. Skola, dagis, umgås med familj och vänner. Hitta på bus och en hel del skoj.

Nu är det snart Halloween och det planeras för Halloween party för de små. Med allt vad det innebär. Pumpa, spindelnät, tårta och massor med godis och bus.



Snart ska vi färdigställa pumpan så att den är som finast till helgen.

Hösten är här och snart vintern också, för idag har det till och med snöat lite, och det innebär en massa tända ljus. Så det har blivit några turer till Ikea för att bunkra upp med värmeljus och samtidigt titta lite på julsakerna.



Köpte en duk från Sia, Carpe diem, som jag är helnöjd med. Några nya plättar i luften, eftersom de gamla av nån konstig anledning hade torkat...Hur 17 det nu kan komma sig...:)

Ha de gott.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Funderar faktiskt på att hitta på ngt kul m barnen på fredag, typ iaf göra en pumpa-lykta, det har varit sjukstuga här så lite Halloween-mys skulle sitta fint.

kul att du är "tillbaka" :)

Ha det!

kram

Susihus sa...

Kan inte förstå vad du menar med att dina plättar i luften har dött...=) De blir ju tokiga bara för att man glömmer dem en gång.

Ha en skön halloween. KRAM

Anonym sa...

Vilken kanonfin duk du hittat, konstigt att dom där plättar i luften nästan dött hos mig med. Tur att det finns nya när man glömt bort dom och gjort annat istället. Ha en bra Halloween, önskar Susanne

Sara sa...

snö, vad mysigt det låter. Minns dina härliga vinterbilder från förra vintern. Kul att du e tillbax, har ju saknat dina inlägg. Kram

IKT i min vardag sa...

Vad kul med nytt inlägg från dig, har kikat in lite då och då...

Här har sonen bestämt att han ska ha spök-kalas. Han får bjuda hit kusinen som är jämngammal (4,5 år) och det blir mögligt(grönt) potatismos med kokta fingrar(korvar) måltiden avrundas med spömaräng-tårta med spindlar på...Visst blir man sugen ?;D

Vi har karvat ur en pumpa här, men den blev mer söt än läskig...

Kram på dig!

Ullis/Leva på landet sa...

Kul att höra något från dig. Här har också en av mina plättar i luften dött.

Ha det bra!
Kram Ullis

Cin sa...

Titta in hos mig, jag har en utmaning till dig. :)

Kram Cin.